Alustavan vuokrasopimuksen tekeminen

Tämän sivun lomakkeella voit tehdä alustavan vuokrasopimuksen. Varaus tulee vahvistaa viikon kuluessa sen lähettämisestä Pirjo Ailannolle, yhteystiedot alla. Vahvistettaessa käydään vielä läpi varauksen sisältö ja tarkennetaan tarvittaessa esim. lisätuntien määrä.

Esittely ja varaukset

Pirjo Ailanto

puh: 0500 740 025

s-posti: pailanto@saunalahti.fi


Kehityksen kerhotalon alustava vuokrasopimus

Vuokraajan tiedot

Varauksen tiedot

Onnistuneiden juhlien edellytykset

  1. Pidä tilat, kalustus ja välineet kunnossa. Mahdollisen vahingon aiheuttaja on korvausvelvollinen. Keittiö jätetään varustuksen ja astiaston osalta samaan kuntoon vuokra-ajan päättyessä kuin se oli vuokrauksen alkaessa.
  2. Jos astioita rikkoutuu, laskutamme ne sinulta loppulaskun yhteydessä hankintahinnan mukaisesti. Laskuissamme maksuehto 14 vrk.
  3. Pidä huoli, että vieraasi ovat lähteneet 01.00 mennessä. Voit tulla juhlien jälkeisenä aamuna hoitamaan loppujärjestelyt klo 12.00 mennessä. Mikäli tilassa on seuraavana päivänä tilaisuus, sovitaan aikataulut erikseen.
  4. Kehitys huolehtii tilojen siivouksesta, mutta erityisen suuresta epäsiisteydestä peritään lisämaksu (vähintään 80 €).
Edellytysten noudattaminen

Valitse varattavat tilat

Valinta

Oletuksena on, että tilat tullaan avaamaan erikseen eikä vuokraajalle luovuteta tilojen avainta. Tilaisuuden loputtua valojen sekä laitteiden sammuttaminen ja ovien lukitseminen on tilaajan vastuulla ellei toisin sovita.