Kerhotalon vuokraaminen

Kerhotalon vuokratilat sopivat niin syntymäpäivien, häiden tai teemajuhlien järjestämiseen kuin myös muihin tilaisuuksiin kuten kokouksiin ja liikuntatapahtumiin. Tilaisuuksia varten meiltä voi vuokrata pöytäliinat, astiaston ja jopa kenttäkeittiön. Tarjoilun järjestäminen on helppoa paikanpäällä tilavassa keittiössä tai erikseen järjestettävän pitopalvelun avulla (esim. Kavalton tila). Kerhotalo on helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä.

Asiakas vastaa koristeiden korjaamisesta ja astioiden pesusta, jos niitä on käytetty. Asiakkaan tekemä siivous tulee olla tehtynä klo 12 mennessä seuraavana päivänä jollei erikseen sovita. Jos lisäsiivousta on enemmän (normaali, kevyt lattian siivous ja vessojen pesu ei riitä), on asiakas vastuussa sen järjestämisestä. Jos lisäsiivous sovitaan tehtäväksi seuran puolesta, laskutus tapahtuu erikseen sovitun mukaisesti.

Piikkiön Kehitys on tehnyt myös sopimuksen paikallisen autolla siirrettävien kylpytynnyreiden ja saunojen vuokraukseen erikoistuneen Lainatynnyri yrityksen kanssa. He tarjoavat Kehityksen kerhotalon vuokraajille -10 % alennuksen kylpytynnyrin vuokrahinnoista. Jos haluat tapahtumaasi kylpytynnyrin, muista tarkistaa alla olevasta hinnastosta sen vedenkäyttömaksu.

Osoite: Lystiläntie 21, 21500 Piikkiö

Esittely ja varaukset

Pirjo Ailanto

puh: 0500 740 025

s-posti: pailanto@saunalahti.fi


Hinnasto

Juhlasali

pe/la/su klo 17-01 sekä arkipyhät ja aattopäivät. sis. keittiön käytön 240€

jatkoaika 25€/h


Viikonloppuna päivällä muutaman tunnin varaus (kokoukset, hautajaiset ym.) 95€


arki-iltana n. 3h käyttö (kokoukset tai vastaavat) 70€


Lisäsiivous 50 €


Pöytäliinat

pienet 6€/kpl

isot 8€/kpl

tosi iso 17€/kpl    Astiasto talon sisällä 50€

Rikotut astiat 10€/kplTakkahuone n. 3 tuntia 60€

jatkoaika 25€/h
Sauna n. 3 tuntia (takkahuone erikseen) 50€/saunaKenttäkeittiö 80€


Kylpytynnyrin vesi 10€


Peruutusehdot: 3 arkipäivää ennen tapahtumaa peruutus: 50% vuokrahinnasta.

Edellisenä päivänä peruutus: koko vuokrahinta!