Juhon ensimmäinen mitali miesten kiekossa

17.3.2024

Kiekon talvimestaruuskilpailut käytiin Kotkassa. Miesten kiekossa Kehityksen Juho Suominen saalisti ensimmäisen miesten sarjan mitalin heitettyään pronssille ennätyksellään 51.35. Viikon takaiseen Portugalin kisaan tuli näin lisää kolmisen metriä. Kultaa kisassa heitti Ilmajoen Rami Kankaanpää tuloksella 55.79 voittaen hopealle tullutta Pudasjoen Antti Pränniä vain 11 senttiä! Tämä kaksikko oli sijoituksissa edellä myös viime kesän Kalevan Kisoissa, joskin Pränni oli silloin Kankaanpäätä edellä ja kultaahan vei Vaasan Franz Kruger.

Juhon harjoituskausi kohti kesää jatkuu ylioppilaskirjoitusten lomassa.

Palkintokeskuskisassa Kupittaalla T15 seiväshypyssä Mona Nylund hyppäsi ennätyksensä 292 ja voitti kisan. Ratkaisuksi muodostui Monan ja toiseksi tulleen Liedon Parman Peppi Jaakkolan ensimmäinen korkeus 250, jonka Mona ylitti toisellaan ja Peppi kolmannellaan. Lopuista viidestä korkeudesta molemmat tytöt pääsivät ensimmäisellään, joten molemmilla tulos 292 ja ennätykset. P13 kuulassa Eliel Huhtala sijoittui ennätyksellään 8.13 viidenneksi ja 60m:n alkuerässä hän juoksi ajan 9.45.

Miesten kiekon mitalistit. Keskellä voittaja Ilmajoen Kisailijoiden Rami Kankaanpää, vasemmalla hopealla Pudasjärven Urheilijoiden Antti Pränni, oikealla pronssilla Piikkiön Kehityksen Juho Suominen. kuva Antti Suonpää