Koulutus: Aikuisten harrasteliikunnan ohjaaminen 26.10.2021

28.8.2021

Olisiko sinusta ohjaamaan aikuisten harrasteliikuntaa Kehityksessä?

LiikU (Lounais-Suomen liikunta ja urheilu) on järjestämässä koulutuksen, jonka ideana on jakaa ideoita ja malleja erilaisten liikuntatuokioiden ohjaamiseen. Koulutuksen aikana pääset harjoittelemaan ohjaamista turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Koulutuksessa käydään läpi mm. taukoliikuntatuokion, sauvakävelyn, kevyen kuntojumpan ja lihaskuntoharjoituksen sekä venyttelyn ja rentoutustuokion ohjaamista.


Osallistujat voivat esittää etukäteen toiveita koulutuksen sisältöön liittyen. Koulutus toteutetaan osittain työpaja- ja ideariihenä, jossa osallistujat pääsevät jakamaan omia ideoitaan muille.

Koulutus pidetään tiistaina 26.10.2021 klo 17.30-20.30 Maskussa. Koulutustilassa huomioidaan turvavälit ja voimassa olevat THL:n suositukset. Kouluttajana toimii LiikUn Laura Tolonen.

Kyseinen koulutus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Koulutuksessa on paikkoja 12 + 2 varapaikkaa. Koulutus on tarkotiettu yli 15-vuotiaille.

Koulutuksen jälkeen pääsisit ohjaamaan haluamiasi ryhmiä Kehityksellä.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Hanna Lindbergiin joko sähköpostitse (h.lindberg@elisanet.fi) tai puhelimitse 050 5908832.

Jatkokouluttautuminen mahdollista. Saat meiltä käyttöösi tilan (Kehityksen kerhotalo) sekä välineitä, esim. jumppamattoja, käsipainoja, hyppynaruja. Kehitys toiminta toteutetaan vapaaehtoisvoimin.


HUOM. Jos olet jo kouluttautunut ohjaamaan esimerkiksi ryhmäliikuntaa tai etsit muuten vuokrattavaa tilaa suunnittelemallesi toiminnalle, ota yhteyttä :)