Urheiluvarusteita

Lentopallojaosto on tehnyt varustesopimuksen Urheilutukun kanssa. Alennuksen kaikista Turun liikkeessä olevista tuotteista saa mainitsemalla kassalla seuran nimen. Tämän lisäksi on mahdollisuus ostaa seurapainatteja tuotteita erikseen sovittuun hintaa. Katso alla olevasta mainoskuvasta lisätietoja. Tuotteet ovat lähtökohtaisesti hyllytavaraa ja painatukset tehdää paikan päällä. Mutta on toki mahdollista, että kaikkia tuotteita ei ole koko ajan saatavilla. Varauduthan siis odottamaan haluamaasi seuratuotetta hetken. Lisätietoa saa Hannalta: h.lindberg(a)elisanet.fi tai 050 - 590 8832.

Yleisurheilijoiden edustus- ja kilpailuvarusteet ovat tilaustuotteita. Yhteistilauksia tehdään, kun saadaan riittävä määrä tuotteita kasaan. Alla olevasta liitetiedostosta näet juoksutakin sekä kilpailupaitojen mallit. Tämän lisäksi tarjolla on lyhyt hihainen sekä pitkähihainen tekninen paita samalla värityksellä. Lisätietoja ja tilausohjeet täältä.

Tämän lisäksi yhteistyössä sivulla on linkki Noname-sportin verkkokauppaan. Verkkokaupasta tilattaessa kassalla annetaan seuran koodi, jolla saa 10% alennusta tuotteista ja 20% osuuden seuralle.