Veikkaus-toiminto päättyy seurojen verkkosivuilla

13.12.2017

Veikkauksen ja Olympiakomitean seurojen varainhankinnan ja viestinnän työkaluna vuodesta 2005 toiminut verkkokumppanuus-yhteistyö loppuu vuoden 2017 lopussa. Päätöksen taustalla on selvitys verkkokumppanuuden käytöstä ja koetuista hyödyistä. Asiaa avaa tarkemmin Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski:

Veikkaus tiedottaa:

”Teimme keväällä laajan selvityksen, jossa 4/5 verkkokumppaniseuroista eivät kokeneet verkkokumppanuutta tärkeänä varainhankintamuotona. Valitettavasti verkkokumppanuus ei ole saavuttanut lukuisten yrityksien jälkeenkään sille asetettuja tavoitteita. Mukana toiminnassa on lukuisa joukko urheiluseuroja, mutta vain pieni osa seuroista on aktiivisesti hyödyntänyt varainhankintamallia ja saanut siitä merkittävää hyötyä. Haluamme kuitenkin kiittää verkkokumppanuusseuroja hyvästä Veikkaus-yhteistyöstä vuosien varrella”. 

 

Nykyiset verkkokumppanuussopimukset jatkuvat 31.12.2017 asti ja palkkiot maksetaan 31.12.2107 asti pelatuista peleistä. Verkkokumppanuuden päättyminen ei edellytä seuroilta toimenpiteitä Olympiakomitean tai Veikkauksen suuntaan.